Ügyfélcsoport: Vásárló

Általános Szerz?dési Feltételek


Céginformációk

A szerződés tárgya

Árak

Szállítási és teljesítési feltételek

Sérült csomag

Határozott időpontra történő kiszállítás

Személyes átvétel

Sikertelen kézbesítés

Fizetés

A vásárlástól való elállás joga

Termékgarancia (szavatosság, jótállás)

FelelősségvállalásTisztelt Látogatónk!

Ez a dokumentum a Malom Kft. által üzemeltetett Tépőzár áruház internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

Céginformációk

Szolgáltató neve: Malom Kft.
Székhely: 1142 Budapest, Tatai út 15.
Telephely: 1142 Budapest, Tatai út 15.
Telefonszám: +36/ 1 350-3231
E-mail: velcro@malomkft.hu
Nyilvántartási szám:
Adószám:10504866-2-42


A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Tépőzár áruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit, képeit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A Weboldal használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar. Az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az eladó nem iktatja.

Árak

A termékek mellett feltüntetett ár a termék bruttó áfás ára, amely forintban értendő. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak.

Szállítási és teljesítési feltételek

A Tépőzár áruházban megvásárolt termékeket raktárkészlet függvényében 3 munkanapon belül küldjük el. Kivéve, ha az adott terméknél más szállítási határidő van feltüntetve. Készletünk folyamatosan változik, ezért előfordulhat, hogy a weboldalon még szereplő termék már nincs készleten és megrendelését nem, vagy csak részben tudjuk teljesíteni. Természetesen ilyenkor e-mailben értesítjük Önt és egyeztetjük módosított rendelését. A megrendelt árut futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Kérjük, mindig adja meg (mobil) telefonszámát, hogy a futár egy esetleges sikertelen kézbesítéskor tudjon Önnel egyeztetni az átvételről. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következőmunkanapon, hanem a futárral egy előe leegyeztetett időpontban fogja megkapni.

Szállítási díjak, határid?k

50.000.- Ft vásárlás felett ingyenes a kiszállítás az egész ország területén. Ez az összeg alatti megrendelés esetén a szállítási költség 1.200,- Ft + Áfa. Egyéb csomagolási vagy kezelési költségeket nem számítunk fel.

A várható szállítási id? 2-5 munkanap.
Ha a feltüntetett szállítási határidőt meghaladja a kiszállítás időpontja, erről Önt feltétlenül tájékoztatjuk.
A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát minden esetben adja meg! Telefonszám és e-mail cím megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!
Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!

Személyes átvétel

Előzetes (telefonos, vagy email útján történő) egyeztetés után budapesti telephelyünkön személyesen is átvehetők a termékek. Ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel.

Sikertelen kézbesítés


Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítést kísérelünk meg. Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Önt terhelik.
Sérült csomag
Kérjük, hogy a dobozt kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba a velcro@malomkft.hu e-mailcímen vagy a +36-1/ 350-3231-es telefonon.

Fizetés


Az előre pontosított végösszeget a futárszolgálatnak készpénzben kell kifizetni az áru átvételekor. A számlát az áruról és a szállítási költségről a futár adja át Önnek az áruval együtt.
 
A vásárlástól való elállás joga

A csomagküldő internetes vállalatokra vonatkozó jogszabály értelmében Önnek joga van az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A rendeléstől való elállást minél hamarabb jeleznie kell felénk telefonon vagy e-mailben. Ebben az esetben az Ön által kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatérítjük. Az áru visszajuttatásának költségeit Ön viseli. A vételár visszatérítése az áru visszajuttatása után lehetséges. Az árucikk csak az eredeti garanciális okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza. Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerő használatából eredő kárának megtérítését.
A fogyasztót nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga:
szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a vevő beleegyezésével megkezdte.
Olyan áru értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára illetve díja a pénzpiac gazdálkodó szervezet által nem irányítható ingadozásától függ.
Olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött (egyedi megrendelések)
A vonatkozó kormányrendeletről bővebben itt olvashat: A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény vonatkozó szakasza.

Termékgarancia (szavatosság, jótállás)

Az eladó garanciát ad minden ipari felhasználású termékre az átadástól számított 6 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.
A barkácsszerszámok esetében 3 napos csere garancia van, a vásárlás napjától számítva, ami nem érvényes a termék ipari használatára!
 A vonatkozó kormányrendeletről bővebben itt olvashat: 151/2003 (IX.22) Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállásról

Felelősségvállalás


Az eladó nem tartozik felelősséggel a webáruház oldalain külső behatolás által okozott károkért, illetve bármilyen, a szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért, számítógépes vírus, vonal- illetve rendszerhibából keletkezett károkért.
Webáruházunkban található információk alapján vásárolt termékek felhasználása a vevő felelőssége. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerinti felhasználásból származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénnyel összhangban az alábbi adatvédelmi nyilatkozatot tesszük közzé:

Az adatszolgáltatás önkéntes. Személyes adatait a Malom Kft. (Cím: 1142 Budapest, Tatai út 15.) dolgozza fel és kezeli. Az adatokat kizárólag a vevő által megrendelt termékekkel kapcsolatos szolgáltatások nyújtására és aktuális akcióinkról történő értesítés céljára használjuk fel.
Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki az internetes áruház tulajdonosa. Az adatkezelés időben nem korlátozott. Ön jogosult tájékoztatást kérni (a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén) adatai kezelésének módjáról, továbbá bármikor kérheti azok módosítását, törlését.
A termék továbbajánlása során tudomásunkra jutott adatok (a feladó és a címzett neve, valamint e-mail-címe) kizárólag az ajánlás elküldésének céljából kerülnek felhasználásra. Ezek az adatok, az ajánlás elküldése után automatikusan törlésre kerülnek.

 

Szállítás és garancia

 

Szállítás módjai, és költségek:

A szállítás ingyenes a 50.000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén.

1. DPD futárszolgálattal a költség: 1200 Ft + Áfa

2. Személyes átvétel budapesti telephelyünkön (nincs költség)

A szállítási időpont egyeztetése érdekében kérjük, hogy adja meg a telefonszámát.

 

A várható szállítási idő 2-5 munkanap.
Ha a feltüntetett szállítási határidőt meghaladja a kiszállítás időpontja, erről Önt feltétlenül tájékoztatjuk.
Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!

Termékgarancia (szavatosság, jótállás)

Az eladó garanciát ad minden ipari felhasználású termékre az átadástól számított 6 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.

 

Visszavonási jog

 

Visszavonási jog A 2002. évi XXXVI Törvény értelmében 8 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak.

A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla és a megfelelően kitöltött és aláírt, visszaküldési szelvény kíséretében.

Kérjük, hogy a terméket ajánlottan vagy térti vevénnyel, értékbiztosítással adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.

Csak az új, hiánytalan termékeket fogadjuk el az eredeti csomagolásban visszaküldve. A hiányos, megrongált, károsodott vagy összepiszkolt termékeket nem vesszük vissza.

Ehhez a visszavonási joghoz Önnek feltétel nélküli joga van, kivéve a szállítási költséget, mely Önt terheli.

 

Az áruház használata

 

Az internetes Tépőzár ÁRUHÁZUNK a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll
Amennyiben rendelni kíván tőlünk, úgy megteheti:

 

Internetes áruházunkban

Telefonon: +36 1/ 350-3231

vagy e-mail-ben:  velcro@malomkft.hu

Telefonon az Ön rendelkezésére állunk
Hétfőtől péntekig, reggel 08.00 - 18.00 óráig

Amennyiben Ön egy terméket keres, amely a mi profilunkba tartozik, de sehol sem találja, tudassa velünk! Írjon nekünk bátran: velcro@malomkft.hu

 

Impesszum

Cég neve: Malom Kft.
Tulajdonos: Molnár Gyula
Cím: 1142 Budapest, Tatai u. 15.
Telefon: +36 1/ 350-3231
Telefax: Bank neve: Budapest Bank
Adószám: 1050466-2-42
Cégbejegyzés száma:

Vissza